Ηράκλειο: Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι «8» για την αιματηρή συμπλοκή – Διώκονται για σωματική βλάβη

14698

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι 8 συλληφθέντες που πρωταγωνίστησαν στην άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε χθες ανάμεσα σε δύο οικογένειες έξω από το Κέντρο Υγείας των Μοιρών.

Όπως αναφέρει το cretapost, αργά το πρωί πήγαν στον εισαγγελέα τα μέλη της πρώτης οικογένειας ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν οι υπόλοιποι τέσσερις.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για άσκηση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και στους 8 συλληφθέντες ενώ κατά περίπτωση ασκήθηκαν οι εξής διώξεις: οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών ενώ τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο από το οποίο πήραν αναβολή γιατί περιμένουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή
Σε δύο… πράξεις έγινε η άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οικογένειες στην Μεσαρά (έναν πατέρα με τους τρεις γιους του και τέσσερα αδέρφια).

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν δύο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια στο δρόμο Γαλιά – Μοίρες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ασήμαντη αφορμή αναφορικά με την οδήγηση.

Κατά τη διάρκεια του καβγά στο σημείο βρέθηκε και ο πατέρας του 25χρονου ο οποίος τραυματίστηκε και αυτός.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για την περίθαλψη των τραυμάτων τους.

Ωστόσο, μόλις έφτασαν στο Κέντρο Υγείας ενημέρωσαν τους συγγενείς τους για το τι συνέβη με αποτέλεσμα οι δυο γιοι του πατέρα (23χονος και 22χρονος) αλλά και τα τρία αδέρφια του 19χρονου (21χρονος, 29χρονος και 28χρονος) να φτάνουν στο σημείο.

Τότε ξεκίνησε νέος καυγάς, ακόμα πιο άγριος, που είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ακόμα άτομα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που ηρέμησε τα μέλη των δύο οικογενειών συλλαμβάνοντάς τους όλους.

Την ίδια ώρα, 5 συνολικά άτομα οδηγήθηκαν στο Βενιζέλειο καθώς έφεραν τραύματα με τους δυο γιους (25χρονος και 23χρονος) αλλά και τον έναν αδερφό (19χρονος) να λαμβάνουν γρήγορα εξιτήριο ενώ οι άλλοι δύο (ο 54χρονος πατέρας και ο 21χρονος αδερφός) να παραμένουν περισσότερο στο Βενιζέλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο οικογένειες δεν είχαν προηγούμενα, ούτε και τα δύο νεαρά άτομα που ξεκίνησαν τον πρώτο καβγά.