Ιβάν Σβιτάιλο: Άλλος ένας που μας αποκαλεί «ρατσιστές» – Εκστρατεία καλλιέργειας ενοχικών συνδρόμων στους Έλληνες

305

Πήρε θάρρος από τον Αντώνη Ρέμο που ζήτησε συγγνώμη από τους Αλβανούς «που τους πληγώσαμε» και είπε κι αυτός να διεκδικήσει τη συγγνώμη μας. Μιλάμε για τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μας πει για το ρατσισμό που έχει βιώσει στο πετσί του, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα βίωσα bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι 10 χρονών που έκανε μπαλέτο. Όταν ήμουν μικρός με φώναζαν Αλβανό, ενώ ήμουν Ουκρανός».

Ο Ρέμος ζήτησε «συγγνώμη» από τους Αλβανούς που «τους πληγώσαμε» – Την ίδια ώρα ο Μπελέρης «σαπίζει» στις αλβανικές φυλακές επειδή είναι Έλληνας

Για την άσημη συμπεριφορά που δέχτηκε από τους συμμαθητές του στην Ελλάδα, μίλησε ο γνωστός χορευτής-ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που έμαθε να μιλάει ελληνικά.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν ο ωραίος του σχολείου, είχα ένα αίσθημα κατωτερότητας. Όταν ήρθα στην Ελλάδα διέφερα από τα περισσότερα Ελληνόπουλα, λόγω των χαρακτηριστικών μου. Στην Ελλάδα δεν συνηθίζεται ένα αγόρι να κάνει μπαλέτο, εμείς στη Ρωσία είχαμε άλλες βάσεις για το τι είναι κανονικό. Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας Λάμψη μαζί με τη μάνα μου», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω βιώσει να επιθυμώ κάποια και να μην την έχω ή να αγαπάω κάποια και να με χωρίζει. Όταν ήμουν έτοιμος να φύγω στην Αμερική, μου έλεγε η μάνα μου “πού πας παιδί μου; Θα σε σκοτώσουν οι γκάνγκστερς”», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Πηγή: NewsBreak.GR