Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί -Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

229

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας Φίλιππος που έχει φέρει πυκνές χιονοπτώσεις και παγωνιά.

Σήμερα το πρωί, στα λευκά ξύπνησαν πολλές περιοχές της Αττικής λόγω της χιονόπτωσης, χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα στους δρόμους.

Κανονικά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες διεξαγόταν μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Υπ[ενθυμίζεται ότι απαγορεύεται (από τις 22.00 εχθές το βράδυ) η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας, στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Κακοκαιρία Φίλιππος: Οι κλειστοί δρόμοι στην Αττική

Παράλληλα, στην Αττική είναι κλειστοί οι εξής δρόμοι:

στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας

στη Λεωφόρο Χασιάς στο ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

στην επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του “414” στρατιωτικού νοσοκομείου μέχρι το Πάρκο Ανατολής

στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την Επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης

στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το Νεκροταφείο Παπάγου προς τον Υμηττό.

Κακοκαιρία Φίλιππος: Διακοπές κυκλοφορίας στην υπόλοιπη χώρα

Δεν επιτρέπεται επίσης η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, καθώς όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, από το ύψος του πρατηρίου καυσίμων REVOIL.