Καλλιακμάνης για ληστεία στη Μητροπόλεως: Αδίστακτοι και έτοιμοι για όλα οι ληστές που μπήκαν στην τράπεζα

376

 

Για την ένοπλη ληστεία στην οδό Μητροπόλεως 53, μίλησε ο Πρόεδρος Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής ο Γιώργος Καλλιακμάνης, κάνοντας λόγο για «αδίστακτους και έτοιμους για όλα ληστές».

«Τελευταία οι ληστείες τραπεζών είχαν ελαχιστοποιηθεί. Γιατί; Γιατί η ομάδα ΔΙΑΣ βρίσκεται παντού στην Αθήνα κάνοντας περιπολία. Ειδικά, στο Σύνταγμα που είναι γεμάτο και είναι ανησυχητικό ότι αυτοί οι άνθρωποι πήγαν μέρα μεσημέρι με οπλισμό», σχολίασε αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Μπήκαν στην τράπεζα και έφυγαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα»

Μάλιστα, ανέφερε πως «συμβουλεύω τους συναδέλφους μου να είναι προσεκτικοί γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Μπήκαν, πήραν τα χρήματα και έφυγαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα», σημειώνοντας πως «αν συναντούσαν ομάδα ΔΙΑΣ, αστυνομικούς στον δρόμο, θα είχαμε ένοπλη συμπλοκή».

«Το ότι αυτοί οι άνθρωποι το διακινδυνεύουν, σημαίνει πως είναι έτοιμοι για όλα», προσέθεσε ο κ. Καλλιακμάνης, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα συλληφθούν τελικά.

Σημειώνεται πως ανθρωποκυνηγητό έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό των ληστών που μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, νωρίς το μεσημέρι, στην οδό Μητροπόλεως 53, πήραν χρηματικό ποσό με την απειλή όπλων και εξαφανίστηκαν.