Κατερίνα Δαλάκα: «Με το Survivor άλλαξα τη ζωή μου οικονομικά, σκέφτομαι σοβαρά να ξαναπάω»

470

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ειδικότερα, η γνωστή αθλήτρια και πρώην νικήτρια του Survivor μιλά για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στη ζωή της μένοντας στην Κατερίνη, την αλλαγή που της έφερε το reality επιβίωσης, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στις παραλίες και τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Δεν έχω μετακομίσει ακριβώς, απλά μένω αυτό το διάστημα στο πατρικό μου. Δεν έχω ξενοικιάσει ακόμα το σπίτι μου στην Αθήνα αλλά η βάση μου πλέον είναι εκεί», τόνισε σε πρώτο χρόνο η Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν με έχουν καλέσει ακόμα από την παραγωγή του Survivor αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν θέλω να κλείσει η ιστορία μου εκεί με αυτόν τον τρόπο, δεν μου αξίζει», εξήγησε η πρώην αθλήτρια στην Ελένη Βουγλαράκη.

«Τον κύριο Ατζούν τον σέβομαι, τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε μία φιλική σχέση χρόνια και ξέρω ότι κι αυτός με εκτιμάει ως άνθρωπο και όχι μόνο ως έναν πρώην παίκτη του Survivor», εξομολογείται η Κατερίνα Δαλάκα για τον Τούρκο επιχειρηματία.

«Μέσω του παιχνιδιού άλλαξε η ζωή μου οικονομικά, έγινα γνωστή στον κόσμο. Δεν μπορώ να μη σέβομαι τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου και τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει», σημειώνει αμέσως μετά στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, η Κατερίνα Δαλάκα μοιράστηκε την εμπειρία της από την ψυχοθεραπεία: «Κάνω πάνω από 6-7 μήνες ψυχανάλυση. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γι’ αυτό με βλέπεις και πιο ήρεμη.

Έχουν αλλάξει τα δεδομένα της κοινωνίας μας, θεωρώ ότι όλοι μας χρειαζόμαστε έναν ψυχολόγο. Έχω ηρεμήσει μέσα μου, μου έχει μάθει πράγματα για μένα».