Κατερίνα Δαλάκα: Παραδέχτηκε ότι έφαγε στο Survivor All Star – «To σάντουιτς που έφαγα το πλήρωσα»

4515

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» για να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο Survivor, την παράβαση των κανονισμών και την οριστική αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά τη ρώτησε: «Θα ξαναπήγαινες;», όπου η πρώην παίκτρια του Survivor με βεβαιότητα απάντησε: «Όχι. Όσο πολύ αγάπησα αυτό το παιχνίδι τόσο πόλυ απογοητεύτηκα από αυτό το τέλος. Ήταν για εμένα προσβλητικό».

«Δεν σου αξίζει αυτό το τέλος», συμφώνησε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια τη ρώτησε εάν θα ήταν ικανή να φτάσει στον τελικό του φετινού παιχνιδιού, στο οποίο η Κατερίνα Δαλάκα του απάντησε: «Το σώμα αντέχει πάρα πολύ αλλά δεν μπορεί να αντέξει η ψυχή σου λόγω αυτών των προσωπικοτήτων και όλων αυτών που γίνονται».

Επίσης, η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε γενικά για την εμπειρία της και τις σχέσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι: «Είναι ατελείωτος ο χρόνος, δεν είναι δύο μήνες, είναι 6 μήνες. Αναγκαστικά πρέπει να έχεις κάποιον παρέα. Μπαίνεις σαν μονάδα, αλλά δεν γίνεται να μην ενταχθείς σε κάποια παρέα. Μπορεί να τρελαθείς, δεν περνάει ο χρόνος. Δεν έχεις δραστηριότητες πέρα από τον αγώνα. Δεν έχεις κινητό». Η τελευταία της αυτή δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου ο οποίος αστειεύτηκε απαντώντας «Τώρα αυτό συζητιέται».

Έπειτα, η πρώην αγωνίστρια του ριάλιτι υποστήριξε ότι τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά και ότι «η παραγωγή κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτά τα πράγματα» αλλά ότι οι «παίκτες έχουν ξεφύγει». «Είναι ατίθαση φέτος η ομάδα. Δεν πρέπει να αλλάξει με κάποιον τρόπο;», ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Τι παραπάνω μπορεί να κάνει η παραγωγή; Έχει αποβάλει παίκτες». «Έχει αποβάλει κάποιους από τους παίκτες», τόνισε ο δημοσιογράφος. «Αν ήταν θα έμενε μόνος του ο Λιανός» αστειεύτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν μπορούν και αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν όλη μέρα τον αστυνομικό. Όταν υπάρχει μια ποινή να είναι ίση για όλους. Ναι έφαγα, έκανα παράβαση, να τιμωρηθώ. Αλλά να τιμωρηθούν και οι άλλοι. Να φάω ήθελα γιατί ήμουν άρρρωστη και έπαιρνα χάπια. Το σάντουιτσ δεν το έκλεψα, το πλήρωσα» τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκας από το Survivor
Εκείνη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, είχαν αποβληθεί, καθώς εντοπίστηκαν και οι δύο με κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα, εκείνον τον καιρό δεν δίστασαν να εξαπολύσουν τα «βέλη» τους εναντίον της παραγωγής του Survivor All Star.

Σε ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αναφέρει πως μπορεί να έχασε από αυτή την υπόθεση, τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, αλλά κέρδισε μια φίλη, την Ασημίνα. «Μετά από μία απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα είναι το κέρδος μου. Είμαστε μαζί σε αυτό», είχε γράψει τότε σε story.

Η ανάρτησή της είχε έρθει μία ημέρα μετά από αυτή της Ασημίνας, στην οποία κατηγορούσε την παραγωγή για «ψέματα» και υποστηρίζε πως δεν υπήρχε κανένα κινητό τηλέφωνο.

«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», είχε γράψει η Ασημίνα κάτω από μερικά στιγμιότυπα με την ίδια και την Κατερίνα Δαλάκα.