Κερατέα: Στο αυτόφωρο ένας άνδρας για τη φωτιά – Έκαιγε ξερά χόρτα

252

Στο αυτόφωρο οδηγείται ένας άντρας που συνελήφθη Παρασκευή (7.7.2023) και κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια, από τον οποίο προκλήθηκε η φωτιά στην Κερατέα νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, ο άνδρας έκαιγε ξερά χόρτα στην Κερατέα, από τα οποία ξέσπασε η φωτιά, η οποία πλέον έχει οριοθετηθεί.

 

Ο άνδρας συνελήφθη από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τη σύλληψη του άνδρα:

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θερμών εργασιών, στην Κερατέα Αττικής.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης».