Κολωνός: «Βλέπει εφιάλτες με τον Ηλία Μίχο» δηλώνει η θεία της 12χρονης

295

Εφιάλτες με τον Ηλία Μίχο βλέπει η 12χρονη στον ύπνο της, όπως αποκαλύπτει η θεία της, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση στον Κολωνό. Η συγγενής του κοριτσιού είναι αυτή που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι του μαρτυρίου της ανιψιάς της, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό δηλώνει στο LIVE NEWS για την ανιψιά της, ότι «φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω. Και στο “Χαμόγελο” 2 μήνες αρνιότανε να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρότανε όταν ερχότανε».

«Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, “δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω την μαμά”», αποκαλύπτει η θεία της ανήλικης στο LIVE NEWS, εξηγώντας πώς ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας.

«Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα δεν κατάλαβε ο νονός ο φίλος μου κανένας μας τίποτα βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά δηλαδή ήμουνα 3 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα», προσθέτει η θεία της 12χρονης.

 

«Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουνα να πάει που στην Αυστραλία θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά», συμπληρώνει.

Πώς ξεκίνησαν όλα
Η θεία της 12χρονης αποκαλύπτει το πώς ξεκίνησαν όλα. Ο πανικός και ο φόβος της ανιψιάς της, όταν της είπε για πλάκα να αφήσει το κινητό της, ήταν αυτό που της κίνησε τις υποψίες.

«Εγώ έβλεπα ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο είμαστε διακοπές γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο, παίζω θεία παιχνίδια παίζω παιχνίδια και κάποια στιγμή απλώς κράταγε γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο τα κράταγε και τα δύο στα χέρια της της το έκανα τελείως για πλάκα δηλαδή τα τραβάω από τα χέρια μου έτσι ότι αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό είδα φόβο», δήλωσε.

«Δηλαδή ουσιαστικά είναι εκείνη την ώρα όλα ξεκίνησαν από το βλέμμα του παιδιού», ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τη θεία της να απαντά: «Από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου σηκώθηκε απότομα ενώ βλέπω εγώ αυτουνού το μήνυμα μου το κλειδώνει εκεί έγινε όλο αυτό. Η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα θα πει, στην αποκλειστική της συνέντευξη στο Live News λέει πόσο έχει ανάγκη για στήριξη από ειδικούς η μικρούλα καθώς ως τώρα η στήριξη που έχει από ψυχολόγους είναι ανύπαρκτη».

«Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη…»
«Και εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πως θα φερθούμε είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με την μαμά της με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω», προσθέτει η συγγενής του ανήλικου θύματος.

«Και εμείς τα ίδια και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα τι λένε παναγία μου τι λένε και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπανε στην εισαγγελέα γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη τους πήρε η ίδια τηλέφωνο της είπαν ότι δεν μπορούσανε από τον νόμο γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο λέει από ψυχολογική υποστήριξη να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή αυτά είναι ανεπίτρεπτα».

Η οικογένεια, πλέον, είναι σε άθλια κατάσταση ενώ η 12χρονη έχει ενοχές για τη μητέρα της, αποκαλύπτει η θεία της. «Να ξέρουνε τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω ότι μπορεί να έρθει να τα δει ας της έχει αφαιρεθεί τώρα για 3 μήνες μέχρι να δούμε το δικαστήριο απλώς είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στην φυλακή και πόσο μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί για αυτό που συμβαίνει».

Η 12χρονη νιώθει ενοχές
«Δεν διανοείστε τώρα εγώ νόμιζα ότι τώρα εντάξει θα τα καταφέρουμε, δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω “αγάπη μου” προσπαθώ να της μιλήσω.

Χάλια σας λέω δεν κοιμάται εγώ προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουνε κάνει λάθος από την αστυνομία, βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτό τον άνθρωπο. Τι να σας πω τώρα. Σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά, απλά αυτό είναι ακόμα περισσότερο επειδή έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί», κατέληξε η θεία της 12χρονης, η οποία έχει αναλάβει την ανατροφή της ίδιας αλλά και ενός από τα αδέρφια της.

Όπως λέει, θα της δώσει όλα όσα έχει για να ξεχάσει τα πάντα.