Κωνσταντάρας για Σπυροπούλου: «Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι, κακό είναι να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις»

213

Θέμα συζήτησης το τελευταίο 24ωρο είναι ο διαδικτυακός πόλεμος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Οι δύο γυναίκες έχουν ανταλλάξει αρκετά σχόλια τις τελευταίες ώρες, σχετικά με το πώς κέρδισε η κάθεμια τη θέση της στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατηρούσε σχέση με τον Δημήτρη Κοντομηνά, με τη δεύτερη να την κατηγορεί πως κι εκείνη μπήκε στον χώρο, λόγω της γνωριμίας της με τη Μαρία Κοντομηνά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο TikTok και τόνισε πως αυτό που ενοχλεί τον κόσμο σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν το πώς πήρε τη θέση της στην τηλεόραση, αλλά ο τρόπος που διαχειρίστηκε την εξουσία που της δόθηκε και η κακή της συμπεριφορά, την οποία σχολιάζουν όλοι.

Μάλιστα, υπερασπίστηκε τη Φωτεινή Πετρογιάννη, αναφέροντας πως όπως κι αν κέρδισε τη θέση της, απέδειξε με τη δουλειά της πως την αξίζει. Αποκάλυψε μάλιστα, πως και ο ίδιος έχει χάσει μια δουλειά εξαιτίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όμως τελικά του «βγήκε σε καλό».

«Η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει ακόμα μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που πραγματικά ενόχλησε τον κόσμο. Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους γύρω συνεργάτες κλπ. Όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το πώς μπήκε στον Alpha. Δεν είναι το πώς πήρε μια εκπομπή.

Στα μίντια και σε όλες τις δουλειές έχουμε συνηθίσει πάρα πολλές φορές -και σας το λέω κι εγώ που μπήκα οικογενειακώς στη δουλειά- μπαίνουν άνθρωποι επειδή είναι φίλοι, γνωστοί, γκόμενοι, οτιδήποτε. Μπαίνουν στις δουλειές. Αν δεν αξίζεις δεν θα κάτσεις πάρα πολύ. Έναν χρόνο, δύο χρόνια το πολύ. Αλλιώς μετά το σύστημα θα σε ξεράσει, θα σε κλωτσοπετάξει.

Το θέμα είναι ότι ενόχλησε γιατί είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά, κακή συμπεριφορά, αλαζονική συμπεριφορά, μα κυρίως, δεν είχε το ταλέντο να κάνει αυτό που της έδωσαν να κάνει. Δεν μπορούσε. Δεν το έχει ακόμα, μετά από τόσα χρόνια. Δεν το έχει. Είναι πάρα πολύ απλό. Αυτό ενόχλησε. Η κακή της συμπεριφορά, για την οποία μιλά πάρα πολύς κόσμος. Δεν μας ενδιαφέρει αν η κυρία Πετρογιάννη μπήκε, επειδή ήταν φίλη της η Μαρία ή ο Γιώργος ήταν φίλος του ή αν είχε γκόμενα τη διευθύντρια.

Ειλικρινά αν αξίζεις, εμένα και πολύ κόσμο δεν μας ενδιαφέρει το πώς μπαίνει σε μια δουλειά. Αν είσαι καλός φούρναρης και σε προσέλαβε ο γείτονας, τι σε ενδιαφέρει; Κάνεις καλά το ψωμί; Τι σε νοιάζει τώρα πώς έφτασες να το κάνεις καλά; Εννοώ αν δεν έχεις κάνει κάτι ακραίο, δεν έχεις σκοτώσει κάποιον.

Οπότε, έτσι είναι τα media και εγώ ειλικρινά την ευγνωμονώ, που εξαιτίας της δεν πήγα σε μια δουλειά. Μου χάλασε μια δουλειά. Γιατί πήγα σε μια δουλειά που αποδείχτηκε πολύ, πολύ καλύτερη και γνώρισα ανθρώπους που τους έχω ακόμα στη ζωή μου. Την ευγνωμονώ για αυτό.

Οπότε ας αναλογιστεί ποιο είναι το πρόβλημα και ας μην ψάχνει να ζητάει τα ρέστα από την οποιαδήποτε Φωτεινή το πώς μπήκε στον Alpha. Η Φωτεινή είναι εργατική, δούλεψε, της αξίζει και έχει κρατήσει μόνη της αυτά που της δόθηκαν. Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι. Είναι κακό να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις», δήλωσε στο βίντεο.