Κορυδαλλό: Ασυνείδητος κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζώα -Σκότωσε γάτα με αεροβόλο

257

Σοκ προκαλεί η είδηση για έναν ασυνείδητο που κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζώα, ενώ κυκλοφορεί με αεροβόλο, στον Κορυδαλλό.

Κάτοικοι όσο και φιλοζωικά σωματεία έχουν τοποθετήσει αφίσες στην περιοχή, προειδοποιώντας για το συγκεκριμένο άτομο, ενώ υπάρχει και επικήρυξή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο Open, το τελευταίο περιστατικό ήταν μία γατούλα, που έφερε χτυπήματα από αεροβόλο. Είχε τέσσερις σφαίρες, μεταξύ άλλων στη σπονδυλική στήλη και την κοιλιά, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή.

«Είναι μια κατάσταση φρικτή. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας τέτοια άτομα και έχουν και τον εξοπλισμό για να κάνουν τέτοια άτομα. Υποθέτω ότι για να έχει δύο σφαίρες στη σπονδυλική, το ζώο εκείνη τη στιγμή έτρωγε. Δεν υπάρχει και κάτι που να μπορεί να τα βοηθήσει, οι νόμοι είναι ανεπαρκείς» δήλωσε η Αθηνά Σιδερά, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Αγία Βαρβάρα».

Σύμφωνα με την ίδια, τα περιστατικά είναι αρκετά, ενώ πριν λίγο καιρό ένα άλλο ζωάκι είχε βρεθεί νεκρό, δεμένο με σύρμα. Τέλος, η κ. Σιδερά γνωστοποίησε πως έχουν υποβάλει καταγγελία κατά αγνώστων και προς το παρόν δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης.