Κοτζιάς: «Επικίνδυνοι» όσοι χαρακτηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών «προδοτική» – Αν είσαι προδότης, έναν κίνδυνο τον έχεις πάντως!

216

«H Συμφωνία των Πρεσπών έλυσε ένα εθνικό ζήτημα», λέει ο πρωτεργάτης της Συμφωνίας τρων Πρεσπών, πρ. υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κοτζιάς, χαρακτηρίζοντας όσους την αποκαλούν «προδοτική», επικίνδυνη. Αν είσαι προδότης βέβαια, έναν κίνδυνο τον διατρέχεις. Όχι μόνον απ’ όσους σε αποκαλούν έτσι, αλλά από την πατρίδα στο σύνολό της. Υπάρχουν και νόμοι.

Σε νέα ανάρτηση – απάντηση σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κότζιας, επισημαίνοντας τα κέρδη της χώρας μας ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται στους «φασίστες, ακροδεξιούς της ΝΔ, ΚΚΕ και Πλεύση» που «την χαρακτηρίζουν ως προδοτική και ξενόφερτη επειδή την παραβιάζουν οι ακροδεξιοί στην Βόρεια Μακεδονία».

Μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς υπενθυμίζει πως με την ίδια «λογική χαρακτήρισαν τον Βενιζέλο προδότη και προσπάθησαν δύο φορές να τον εκτελέσουν».

Η ανάρτηση Κοτζιά:

«H Συμφωνία των Πρεσπών έλυσε ένα εθνικό ζήτημα. Ανάγκασε μια γειτονική χώρα να αλλάξει το όνομα και το Σύνταγμά της, να αναγνωρίσει ότι η ιστορία της δεν έχει σχέση με τον Μεγάλο Αλέξανδρο και ότι η γλώσσα της -που την αναγνώρισε η ΝΔ το 1977- είναι σλαβική. Αυτή την Συμφωνία οι φασίστες, οι ακροδεξιοί της ΝΔ, το ΚΚΕ και η Πλεύση την χαρακτηρίζουν ως προδοτική και ξενόφερτη επειδή την παραβιάζουν οι ακροδεξιοί στην Βόρεια Μακεδονία. Με αυτή τη λογική χαρακτήρισαν τον Βενιζέλο προδότη και μετά προσπάθησαν δύο φορές να τον εκτελέσουν. Είναι όλοι τους ανεύθυνοι και επικίνδυνοι».