Κούγιας: Τραγικό λάθος από υπαλλήλους της Εισαγγελίας μετά τη δολοφονία του Άλκη

210

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, έκανε λόγο για παραλείψεις των δικαστικών αρχών, αναφορικά με κρίσιμα στοιχεία της έρευνας που φέρονται να αλλοιώθηκαν. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα στα φονικά εργαλεία που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας και το νεκροταφείο, το δρεπάνι, δύο μαχαίρια και ένα μαχαίρι τύπου «κάραμπιτ» αλλοιώθηκαν, γιατί τα έπιασαν και υπάλληλοι της Εισαγγελίας.

Ο έμπειρος ποινικολόγος υποστήριξε ότι: «οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν καθώς τα όπλα που βρέθηκαν στο χώρο του ορμητηρίου, δυστυχώς, τα έπιασαν και οι υπάλληλοι της Εισαγγελίας», προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο έγινε αυτό.

«Αναμένω να απαγγελθεί η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης», πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού.

Όσον αφορά δε στις απολογίες των κατηγορουμένων, τις χαρακτήρισε αντικρουόμενες, τονίζοντας πως: «Ουσιαστικά συσκοτίζουν την υπόθεση. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεννοήσεως μεταξύ τους γιατί υπήρξε και αυτή η πενθήμερη καθυστέρηση στο να συλληφθούν, οπότε είχαν το χρόνο και να συνεννοηθούν για την υπεράσπισή τους».