Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο λόγω έργων – Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

242

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο λόγω των έργων ανάπλασης στον φαληρικό όρμο. Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από απόψε και για τρεις νύχτες.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Δήμους Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου επί της νέας Λεωφόρου  Ποσειδώνος και Συγγρού εντάσσονται στο πλαίσιο των έργων Υποδομών για την Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου (Φάση Α’).

 

Οι αλλαγές στην κυκλοφορία θα εφαρμοστούν από απόψε Δευτέρα (31.07.2023) με πλήρη αποκλεισμό της κυκλοφορίας για 3 νύχτες.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής:

 

* Μερική Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων από τη Δευτέρα 31/07/2023 και ώρα 8 το βράδυ έως και την Τρίτη 1/8/2023 και ώρα 00:01 επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος (στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα από το τελείωμα του ΤΕ08 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) και της Λεωφ. Συγγρού (στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Γλυφάδα από τον Α/Κ Συγγρού έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας.

* Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων την Τρίτη 1/8/2023 και από ώρα 00:01 έως 6 το πρωί επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος (στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα από το τελείωμα του ΤΕ08 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας. Ο κλάδος κατεύθυνσης προς τη Λεωφ. Συγγρού στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

* Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων την Τρίτη 1/8/2023 και από ώρα 00:01 έως 6 το πρωί επί της Λεωφ. Συγγρού (στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Γλυφάδα από την συμβολή με τη Γέφυρα ΤΕ11 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας.

* Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων την Πέμπτη 3/8/2023 και από ώρα 01:00 έως 5 το πρωί επί της Νέας Λεωφ. Ποσειδώνος (στην κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Αθήνα και προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πλειάδων από τον Α/Κ Παλ. Φαλήρου έως τον Α/Κ Συγγρού) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας.

* Πλήρης Κατάληψη της κυκλοφορίας των οχημάτων το Σάββατο 5/8/2023 και από ώρα 00:01 έως 6 το πρωί επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος (στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα από το τελείωμα του ΤΕ08 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) και την πλήρη κατάληψη του οδοστρώματος της Λεωφ. Συγγρού (στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Γλυφάδα από την συμβολή με τη Γέφυρα ΤΕ11 έως το ύψος της οδού Φαέθωντος) στα όρια των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας. Ο κλάδος κατεύθυνσης προς τη Λεωφ. Συγγρού στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.