Κύκλωμα μαστροπείας: Η χλιδάτη ζωή της 15χρονης υποψίασε τη μητέρα, που αποκάλυψε την υπόθεση – Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη

4998

Η καταγγελία της μητέρας της 15χρονης ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης μαστροπείας ανηλίκων, για την οποία προφυλακίστηκαν η «Λορέλα» και ο 33χρονος «φωτογράφος».

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης, Γιώργος Κανιάρης, ανέφερε ότι η γυναίκα αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της.

«Η μητέρα αντελήφθη καιρό πριν την αλλαγή συμπεριφοράς στο παιδί της. Για να φτάσει σε καταγγελία χρειάζεται τόλμη, διότι αντιμετώπιζε απειλές από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κυκλώματος. Είναι μια ηρωίδα μητέρα, γιατί, εκτός από το παιδί της, ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά», δήλωσε. «Έβλεπε την αλλαγή συμπεριφοράς, χρήματα στο σπίτι. “Από πού;” ήταν το ερώτημά της».

Όπως ανέφερε, όταν η μητέρα είδε την κόρη της να κάνει «μεγάλη ζωή», δίχως η ίδια η οικογένεια να έχει ιδιαίτερα χρήματα, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει.

«Όταν είδε την κόρη της να κάνει μια μεγάλη ζωή από το πουθενά, χωρίς να έχουν ιδιαίτερα χρήματα, να κάνει μια αλλαγή στο στιλ της με ακριβά ρούχα, νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να καταλάβει μια μητέρα για ένα κορίτσι που είναι μαθήτρια τι συνέβη», επισήμανε ο δικηγόρος.

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο «φωτογράφος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους η 31χρονη «Λορέλα», η οποία φέρεται να «ψάρευε» ανήλικες, και ο 33χρονος φωτογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες. Κατά την απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει με τη 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Τόσο οι δύο προφυλακισθέντες όσο και ο 55χρονος «πελάτης», που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανέφεραν ότι πίστευαν πως πρόκειται για 20χρονα κορίτσια.