Λάκης Γαβαλάς: «Μου φαίνεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλει απεγνωσμένα μία θέση στην τηλεόραση»

2686

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την διαφωνία του για την Κατερίνα Καραβάτου, έκανε αυστηρή κριτική στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εξήγησε γιατί θα ήθελε να είναι στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το My Style Rocks.

Το My Style Rocks κατήντησε να είναι ριάλιτι. Δεν με αφορά να κάνω τον κριτή σε τέτοιο πρόγραμμα. Για να πάω σε ένα πρόγραμμα μόδας θα πρέπει να είναι στα δικά μου στεγανά και να μεταλαμπαδεύσω αυτό που έχω μάθει. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα editorial κάποιας φοράς σε ένα περιοδικό που κάνει editorial. Έχω δει 1-2 εικόνες της και αυτές είναι ολόγυμνη. Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλει τα κορίτσια του My Style Rocks να βγαίνουν γυμνά σαν εκείνη για να θεωρεί σωστή την εμφάνισή τους», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Γιατί τους ενοχλεί αν οι συμμετέχουσες έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις, όταν φαίνεται πως έχει κάνει και η Σοφία Χατζηπαντελή. Εύχομαι η Σοφία Χατζηπαντελή να μην έχει κάνει πλαστικές γιατί είναι ένα νέο κορίτσι. Ο Στέλιος Κουδουνάρης βαθμολογεί συνέχεια με «1» τις συμμετέχουσες. Στη θέση του ή θα τις άλλαζα ή θα έφευγα από το παιχνίδι. Για να δίνουν τόσο χαμηλές βαθμολογίες στις παίκτριες του My Style Rocks σημαίνει ότι είναι άχρηστο το υλικό. Τον Δημήτρη Σκουλό τον συμπαθώ αλλά λέει όλο άκυρα αστεία. Το ντύσιμο της Κατερίνας Καραβάτου δεν είναι ωραίο. Τα αξεσουάρ που της φοράνε είναι γελοία. Την συμπαθώ αλλά είναι «άκαιρη» ως παρουσιάστρια», συμπλήρωσε.

Για την Έλενα Χριστοπούλου κι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε πως, «μου λείπει η Έλενα Χριστοπούλου από το My Style Rocks γιατί ήξερε τι να πει».

«Δεν με πείθει τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω ποια είναι η ταυτότητά της. Μου φαίνεται ότι θέλει απεγνωσμένα μία θέση στην τηλεόραση. Οι τηλεοπτικές μετακινήσεις της, μου δείχνουν μια τρελή ανασφάλεια. Η Βίκυ Καγιά έκανε σουξέ στο Shopping Star επειδή μας την επέβαλλαν, παίζοντάς την συνεχώς».

Από τα «πυρά» του Λάκη Γαβαλά δεν γλίτωσε ούτε η Ελένη Φουρέιρα.

«Έχει “βαρύνει” γενικότερα μετά τη μητρότητα η Ελένη Φουρέιρα, αλλά δεν είναι κακό αυτό το βάρος. Δεν μπορεί μία μάνα να χτυπιέται όλη την ώρα. Μόνο η Μπιγιονσέ είναι μια μάνα που μπορεί να χτυπιέται τόσο καλά», δήλωσε ο σχεδιαστης.

Για τον Light: «Έχω υπερασπιστεί την trap μουσική όπως παλαιότερα υπερασπιζόμουν το “βαπόρι από την Περσία”. Νιώθω ότι οι σημερινοί trappers είναι συγγενείς του Μπέου».

«Θα αναζητούσα μια θέση στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, θα τον έκανα…σκουπίδι», ανέφερε κλείνοντας με χιουμοριστική διάθεση.