Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χαίρομαι που δεν είμαι στο Survivor, φοβάμαι μη χτυπήσει το τηλέφωνο

228

«Πραγματικά αυτό που βλέπω αυτές τις μέρες κάνω τον σταυρό μου… είναι θλιβερό για εμένα το θέαμα» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση έδωσε το παρών ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κι εκεί τον συνάντησαν οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το Survivor κι αν θα ήθελε να λάβει ξανά μέρος.

«Χαίρομαι που δεν είμαι στο Survivor. Φοβάμαι μη χτυπήσει το τηλέφωνο, γιατί ακόμα μπαίνει κόσμος. Πραγματικά αυτό που βλέπω αυτές τις μέρες κάνω τον σταυρό μου… είναι θλιβερό για εμένα το θέαμα. Εκεί που κατάντησε το Survivor είναι πολύ χαμηλό, έχει χάσει λίγο τον δρόμο του» δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Μπήκαν 6 νέοι παίκτες, που αποστολή τους είναι – και το είδαμε on camera – να ενημερώσουν τους παλιούς για το τι γίνεται έξω» τονίζει ο δημοσιογράφος.

Για το πρωτοφανές σκηνικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, ενώ αποκαλύπτει ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με την τραγουδίστρια λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Εξεπλάγην. Το έβλεπα με ανοιχτό το στόμα. Πίστευα ότι δεν θα κάνει τίποτα. Έτσι μου είχε δώσει να καταλάβω από τις λίγες συνομιλίες μας πριν φύγει» αναφέρει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το εργάκι που είδαμε», συμπληρώνει.

 

«Το ήξερα από τον περίγυρο και από την ίδια ότι δεν ήταν μία ευχάριστη κατάσταση να το βλέπουν όλο αυτό. Και η Ελευθερία και ο Μπο ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση. Γι’ αυτό έγραψα κιόλας ότι πόσο πιο ωραίο θα ήταν με τα ίδια χρήματα να πας στο J2US, να βγάλεις κι ένα τραγούδι, να αποφύγεις την ξεφτίλα και να σου πουν όλοι μπράβο» είπε κλείνοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.