Μαγνησία: Θύμα βίας15χρονη από συμμαθητές της – Της έσπασαν το δάχτυλο

171

Σύμφωνα με τον πατέρα της μαθήτριας, η κόρη του βρήκε έναν αναπτήρα στις τουαλέτες του σχολείου και θέλησε να τον παραδώσει στους καθηγητές. Όπως αναφέρει το gegonota.news, αυτό φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους συμμαθητές της, με έναν από αυτούς να της σπάει το δάχτυλο στην προσπάθεια να της πάρει τον αναπτήρα από τα χέρια της. Μάλιστα η 15χρονη μετέβη στο νοσοκομείο με τους γονείς της.

Όπως είπε ο πατέρας, τον τελευταίο χρόνο η κόρη του ζει ένα «μαρτύριο», καθώς συμμαθητές της την απειλούν ακόμη και με μαχαίρι. «Το παιδί μου δεν έχει πειράξει κανέναν. Κατεβαίνει από το λεωφορείο να πάει σχολείο και την χτυπάνε, της αρπάζουν την τσάντα, έχει ξεφύγει η κατάσταση» λέει χαρακτηριστικά ενώ έχει ζητήσει προστασία για το παιδί του από τον Εισαγγελέα, αλλά και τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου Αργαλαστής σε δηλώσεις της ανέφερε ότι σύμφωνα με τα όσα έχει πληροφορηθεί η 15χρονη μαθήτρια δέχεται bullying εδώ και τρία χρόνια από αγόρια του σχολείου με ανώριμες συμπεριφορές, ενώ υφίσταται απόρριψη και απομόνωση απ’ όλους σχεδόν τους συμμαθητές της. Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού εκτός σχολείου από 3 αγόρια, τα οποία τιμωρήθηκαν με διήμερη αποβολή. Το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με την ίδια, σημειώθηκε μετά το σχόλασμα, ωστόσο έγινε αντιληπτό από άλλους μαθητές του σχολείου και εκπαιδευτικούς.