Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα

263

Λίγα λεπτά μετά την αναβολή που πήρε η Εύα Καϊλή από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες, η Μανταλένα Καϊλή την στηρίζει και εμμένει στην αθωότητα την αδερφή της.

Η Μανταλένα Καϊλή, η οποία εκτός από αδερφή της Εύας Καϊλή υπήρξε και στενή συνεργάτης της, την στήριξε σε όλη της διαδρομή στον πολιτικό στίβο και αυτό κάνει και τώρα.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήτανε κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα. Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουν από τους ανθρώπους που μας την εκφράζουν και το ότι μπαίνουν στον κόπο και μας την εκφράζουν την αγάπη τους, παρ’ όλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν» ανέφερε η Μανταλένα Καϊλή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Η Μανταλένα Καϊλή ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.