Μαρία Ηλιάκη: Βόλτα με την κατάξανθη πριγκίπισσά της

360

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας.

 

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη η οποία πριν από λίγο καιρό, έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας και η μικρή της έχει κλέψει την καρδιά.

Ο ερχομός της κόρης της ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Ήταν μεγάλη η επιθυμία της να γίνει μαμά και πλέον η ζωή της είναι ονειρεμένη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Πρόσφατα η ίδια ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο κρατώντας την μικρή της, ένα κατάξανθο κοριτσάκι. Μαμά και κόρη έκαναν βόλτα και επιτέλους είδαμε το κεφαλάκι της μικρής της πριγκίπισσας.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό της μικρής της.