Μαρινάκης για τις διαρροές email από το ΥΠΕΣ: «Δεν έχουμε λίστες με email στη ΝΔ» – Δεν πείθει κανέναν όμως…

160

Κατηγορηματικός ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την ύπαρξη και χρήση λιστών από το κυβερνών κόμμα, όμως κανένας σοβαρός πολίτης δεν πείθεται γι’ αυτό.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τέτοιες λίστες, δεν υπάρχει καν καμία σχετική καταγγελία» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση για το μείζον θέμα της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Είπε ότι η κυβέρνηση ξεκίνησε πρώτη την έρευνα για το θέμα, με αποτέλεσμα την Παρασκευή να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ο ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο αρμόδιος γραμματέας αποδήμων της ΝΔ κ. Θεοδωρόπουλος.

Διαβεβαίωσε ακόμη ότι ούτε η κ. Κεραμέως, ούτε ο κ. Βορίδης ή ο κ. Πέτσας έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή, καθώς η διαρροή έγινε τον Μάιο του 2023 μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων, δηλαδή επί υπηρεσιακής ηγεσίας. «Ποιος ζητάει την παραίτηση Κεραμέως; Αυτοί που ουδέποτε παραιτήθηκαν για τίποτα και έχουν δίπλα τους ανθρώπους με αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις» είπε.

Όσον δε για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των «Παραπολιτικών» του περασμένου Σαββάτου, αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, επεσήμανε ότι είναι σοβαρά και πως ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν έχει άλλο, παρά να υποβάλει τώρα το «πόθεν έσχες» του.