Μαρινάκης μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου: ”Στο Δ.Σ. θα αποφασίσουμε αν θα φύγουμε από το πρωτάθλημα, ο διαιτητής ήταν καραστημένος”!

424

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και μίλησε για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: “Όταν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, μπορούμε να αποδώσουμε πάρα πολύ καλά και να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Με τέτοια απόδοση ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, το τι έχει συμβεί από το 1ο λεπτό στο σημερινό ματς, είναι μία σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία. Και από το 1ο λεπτό. Με έναν στημένο διαιτητή από μία στημένη ομοσπονδία, την οποία διοικεί το παρακράτος και το οργανωμένο έγκλημα. Τα έχω ξαναπεί αυτά τα πράγματα, τα λέω και τώρα, γι’ αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς μας, οι οποίοι θέλουν να σταματήσει αυτό το πράγμα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με το να μη συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτήν την παρωδία.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα κι εγώ προσωπικά έχω μάθει να μάχομαι, έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός. Έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν πρέπει να αλλάξουν και όταν χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα, τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω μπορεί να συμβεί και φέτος.

Αυτό που θα κάνουμε είναι ένα διοικητικό συμβούλιο, για να ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις και των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του κόσμου και να αποφασίσουμε. Σας λέω και πάλι όμως και αγανακτισμένος είμαι και στενοχωρημένος είμαι για όλα αυτά που είδαμε σήμερα.

Αλλά από την άλλη πλευρά, το είπα και στους παίκτες πριν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί βλέπουμε επιτέλους ότι όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες μπορούν να παίξουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τη διαιτησία, γιατί σήμερα κερδίσαμε και τη διαιτησία.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει από ποδόσφαιρο, που να έχει διαφορετική άποψη. Αυτά έχω να πω. Από εκεί και πέρα, σας είπα, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές, όσο δύσκολο μπορεί να ακούγεται.

Από την άλλη πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Οταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί. όταν αυτά καταπατούνται, πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασίσουμε.”.