Με κορωνοϊό ο Γιάννης Παππάς

382

Ανιχνεύθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ.

 

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ, Γιάννης Παππάς, και θα παραμείνει σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο βουλευτής ενημέρωσε αυτούς με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή τις τελευταίες μέρες, ανάμεσά τους και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας ο οποίος τέθηκε σε προληπτική καραντίνα.

Ο Γιάννης Παππάς ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στο facebook ότι έχει μολυνθεί με κορωνοϊό:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πώς σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid -19, τα οποία είναι θετικά.

Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός «χτύπησε» και τη δική μου πόρτα.

Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσα μας».

Σε προληπτική καραντίνα ο Μπούγας

Μεταξύ των επαφών του κ. Παππά είναι και ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας ο οποίος τέθηκε σε προληπτική καραντίνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπούγας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Χθες με επισκέφθηκε στο Γραφείο μου, άτομο που επιβεβαιώθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Από σήμερα και όσο απαιτηθεί παραμένω σε απομόνωση για την ασφάλεια των οικείων, συνεργατών και φίλων μου. Για το λόγο αυτό δεν θα βρίσκομαι σήμερα στην Βουλή κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια».