Μέγκαν και Χάρι: Κατάφεραν να τριπλασιάσουν την περιουσίας τους

372

Η καθαρή περιουσία του ζευγαριού από τον Μάρτιο του 2021 ανέρχεται περίπου σε 60 εκατομμύρια δολάρια.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ πριν ακόμα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι ήταν οικονομικά ανεξάρτητη, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 5 εκατ. δολάρια. Ο πρίγκιπας Χάρι διέθετε από την πλευρά του περιουσία περίπου 20 εκατ. δολάρια με τον κύριο όγκο να αφορά αποταμιευτικό λογαριασμό που του είχε αφήσει η μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Με το λεγόμενο Megxit, το ζευγάρι εγκατέλειψε και όσα αφορούν την περιουσία του Παλατιού, αλλά με αυτή τους την επιλογή τελικά αξιοποίησαν στο έπακρο και ορισμένα πλεονεκτήματα που απέκτησαν.

Σύμφωνα με την Celebrity Net Worth, η καθαρή περιουσία του ζευγαριού από τον Μάρτιο του 2021 ήταν περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αυτό είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου». Αφού απέφυγε τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα, το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix για την παραγωγή διαφόρων project που περιλαμβάνουν από παιδικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ μέχρι ταινίες μεγάλου μήκους. Εισέπραξαν επίσης 18 εκατομμύρια δολάρια για τριετές συμφωνία podcasting με το Spotify.

Αφού εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή το 2020, έφυγαν από το αρχοντικό τους στην Αγγλία και αγόρασαν ένα ακίνητο αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Η αγορά τους αυτή έγινε με στεγαστικό δάνειο 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως δείχνουν τα δημόσια αρχεία.

Στις αρχές του Ιουλίου έγινε γνωστό πως η Μαρκλ συμφώνησε (έναντι αδράς αμοιβής) να γράψει και για τη ζωή της στο Παλάτι, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι θα γράψει σχετικό βιβλίο και ο Χάρι – εννοείται πως πρόκειται για deal που θα τους αποδώσει εκατομμύρια.

Το Daily Beast έγραψε πως οι δυο τους είχαν αρχίσει τις διαδικασίες που θα τους έκαναν εκατομμυριούχους, μετά την έξοδό τους από το Μπάκιγχαμ, χρόνια πριν πουν το “αντίο”.