Μητέρα καταγγέλει ότι η 17χρονη κόρη της έχει πέσει θύμα μαστροπών – «Μπορει να αποβεί μοιραίο»

372

Μία πολύ σοβαρή και σοκαριστική καταγγελία κάνει η μητέρα μίας 17χρονης κοπέλας, η οποία έμπλεξε σε κύκλωμα μαστροπείας.

Η γυναίκα περιγράφει τον αγώνα που δίνει για να σωθεί το παιδί της και όλα όσα έχει καταθέσει στην εισαγγελία ανηλίκων, χωρίς ωστόσο να προχωράει η υπόθεση.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου είπε αρχικά: «Τόλμησα και βγήκα στην τηλεόραση για να καταγγείλω αυτό το συμβάν που γίνεται γύρω μας, στη διπλανή μας πόρτα. Έχω περάσει δυστυχώς στην απέναντι όχθη και το παιδί μου κι εγώ είμαστε θύματα κυκλώματος μαστροπείας που δρα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο να προσελκύει ανήλικα κορίτσια. Δεν είμαι μόνη μου ξέρω κι άλλες κοπέλες και μικροτερα κορίτσια που έχουν μπλέξει στην απάνθρωπη εκμετάλλευση».

Η γυναίκα μιλώντας για την κόρη της δήλωσε πως έχει φτάσει σε απόγνωση καθώς «είναι απαράδεκτη όλη η αντιμετώπιση από την εισαγγελία, με ατράνταχτα στοιχεία». «Έχω κάνει τον ντετέκτιβ, τον αστυνομικό, δεν είμαι όμως και δεν μπορώ να γίνω εισαγγελέας, να συλλαμβάνω κόμσο και να αποδίδω δικαιοσύνη. Να επιληφθεί του θέματος η εισαγγελία ανηλίκων και να κάνει κάτι με τη δικογραφία, που έχει πιάσει αράχνες από τον Απρίλιο του 2023».

Στη συνέχεια εξηγεί, πως δεν ξέρει πόσο βαθιά την έχουν μπλέξει και κάνει έκκληση «να βοηθήσουμε αυτά τα ανήλικα παιδιά, που γυναίκες χωρίς συναισθήματα τα μυούν στη χρήση ουσιών και τα χρησιμοποιούν. Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, έχω πάει σε αστυνομικά τμήματα και μου λένε δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε, είναι θέμα εισαγγελέα».

Καταγγέλει ότι η δικογραφία με την υπόθεση της κόρης της πηγαίνει μπρος πίσω από τη ΓΑΔΑ στην εισαγγελία ανηλίκων που λένε ότι ειναι θέμα της εισαγγελίας να κρίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μάλιστα έχει ζητήσει ακόμα και άρση απορρήτου για το κινητό τηλέφωνο της κόρης της.

«Γνωρίζω τουλάχιστον 6-7 μητέρες που δεν θέλουν να μιλήσουν γιατί φοβούνται. Πρσελκύουν ανήλικα, τα πηγαίνουν στη χρήση ουσιών και μετά τους ζητούν αντάλλαγμα».

Η μαστροπός ειναι μία 24χρονη, η οποία λέει ότι έχει μεγαλώσει σε γνωστό ίδρυμα και δεν έχει γονείς, ενώ ζητάει από τα ανήλικα να της δίνουν χρήματα, επειδή δεν έχει να φάει.

Την προσέγγισαν στα κλαμπ, που πουλάνε δωρεάν θέματα, αλλά δεν σταματάνε εκεί, τα δελεάζουν με χρήματα και δίνουν παραπάνω

Όπως εξηγούν ειδικοί στην εκπομπή, το διαδίκτυο έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην έξαρση της μαστροπείας, καθώς με τη μέθοδο του sadfishing, που έχει ξεκινήσει από τους influencers οι «θηρευτές» βρίσκουν τα θύματά τους, τα προσεγγίζουν, γίνονται φίλοι και μπαίνουν ακόμα και στα σπίτια των οικογενειών.

Η 24χρονη είναι αρκετά προκλητική δηλώνοντας πως «εμένα δεν μπορεί να μου κάνει κανένας τίποτα, έχουμε άκρες στην αστυνομία».

«Το παιδί έχει έρθει πολλές φορές στο σπίτι και μου λέει “μην πεις σε κανέναν ότι είμαι εδώ, κλείστε τα κινητά”, θεωρεί ότι αυτό είναι το μεγάλο της πρόβλημα και όχι οι ουσίες. Φοβάμαι ότι μπορεί να αποβεί μοιραίο για το δικό μου το παιδί όλο αυτό και τότε θα ανοίξουν το κινητό και θα τα βρούν όλα, αλλά το δικό μου το παιδί θα έχει πεθάνει».

«Την βούτηξαν και την έχασα από τη μία στιγμή στην άλλη, δεν το περιμέναμε το δικό μας το παιδί να το χάσουμε μέσα από τα χέρια μας».