Μητσοτάκης στη Φωκίδα : Ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του ΦΠΑ

194

Περιοδεία στη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας στο χωριό Ευπάλιο, όπου συναντήθηκε με  κατοίκους της περιοχής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του ΦΠΑ.

“Ο ΦΠΑ μπορεί κάποια στιγμή να μειωθεί μόνο όμως αν είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν τινάζει στον αέρα τη δημοσιονομική σταθερότητα…” ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία υλοποίησε στο ακέραιο το προεκλογικό της πρόγραμμα.

“Απέναντί μας έχουμε ένα κόμμα και έναν αρχηγό ο οποίος πάνω στην πρεμούρα του να ακουστεί ευχάριστος στους πολίτες πήρε το προεκλογικό του πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει και κόστισε 45 δις πρόσθεσε καμιά τριανταριά δις ακόμα. Να μας πει τι θέλει να κάνει ακριβώς; Να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να οδηγήσει τη χώρα σε νέα μνημόνια;” σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κάλπη της 21ης Μαΐου, εκφράζοντας την πεποίθηση για την εκλογική νίκη της ΝΔ. “Θα είμαστε οι νικητές για να κλείσουμε κάθε χαραμάδα, πόρτα και παράθυρο σε ενδεχόμενες πολιτικές τερατογενέσεις που μπορούν να προκύψουν από κυβερνήσεις χωρίς το πρώτο κόμμα…”, τόνισε.