Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το γράμμα στην μητέρα της Καρολάιν – Ισχυρίζεται ότι πήρε το φταίξιμο μετά από απειλές

1402

Ένα γράμμα που φέρεται να έγραψε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στην μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το γράμμα που δημοσιοποίησε το Star, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι κάποιοι του ζήτησαν να κάνει μία επικίνδυνη δουλειά την οποία η σύζυγός του δεν ενέκρινε και αυτό σύμφωνα πάντα με το γράμμα του πιλότου, το πλήρωσε με τη ζωή της. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στην επιστολή, προς την χαροκαμένη μάνα της Καρολάιν…

 

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Εκείνο το βράδυ ήρθαν στο σπίτι για να πάρουν τα χρήματα που μου έδωσαν και τα υπόλοιπα τα ξέρεις ήδη. Όλη μου η ζωή καταστράφηκε μπροστά μου, έμεινα μόνος στις 4 το πρωί με δάκρυα, κοιτώντας τη γυναίκα μου να έχει φύγει και με την απειλή ότι θα πάρω το φταίξιμο, αλλιώς θα πληγώσουν όποιον αγαπώ, συμπεριλαμβανομένης και της Λυδίας».

 

Και συμπληρώνει: «Ξέρω ότι οι δολοφόνοι είναι πιθανότατα εκτός χώρας, τώρα, αλλά δεν μπορούσα να διακινδυνεύσω να τραυματιστεί κάποιος άλλος. Εγώ απέτυχα να προστατεύσω την Καρολάιν, αλλά προτιμώ να πεθάνω, παρά να αφήσω να συμβεί το οτιδήποτε στην κόρη μας».

Κατά τον ίδιο, όλα αυτά που ανέφερε παραπάνω, είναι οι λόγοι που ομολόγησε το έγκλημα. «Τους έδωσα αυτό που ήθελαν. Ομολόγησα ένα έγκλημα που δεν έκανα, έφτιαξα ένα ψέμα και είπα ότι εγώ ήμουν αυτός που την έβλαψε μετά από έναν καβγά. Κι όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Κανείς δε νοιάζεται που πήρα το φταίξιμο πάνω μου για κάτι που δεν έκανα. Είσαι το μόνο άτομο που ξέρει πραγματικά πώς νιώθω… Λυπάμαι βαθιά για τον αφόρητο πόνο που νιώθεις».

Τέλος, στην επιστολή αυτή, φέρεται να δίνει οδηγίες στην μητέρα της Καρολάιν για το πώς θα μεγαλώσει τη μικρή Λυδία. «Η Λυδία δεν έχει κάνει τίποτα κακό και οφείλουμε στην Καρολάιν να της τα δώσουμε όλα. Δεν μπορεί να πάει στα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, αλλά δεν πειράζει, αυτή τη στιγμή θέλω να είναι ευτυχισμένη, να έχει ωραία παιδικά χρόνια στην Αλόννησο. Σε εμπιστεύομαι κι εσένα και τους γονείς μου, ξέρω πόσο πολύ την αγαπάς. Σουζάνα πάντα θα σε αγαπώ, ό,τι κι αν γίνει. Μου λείπει τόσο πολύ. Απλώς πες της πόσο την αγαπώ την επόμενη φορά που θα την επισκεφτείς. Να προσέχεις τον εαυτό σου και τη Λυδία». καταλήγει.