Μύκονος: Ο εφιάλτης που έζησε Καναδή τουρίστρια σε βίλα όταν έπεσε στα χέρια θηριώδους Σενεγαλέζου

1092
Αστυνομία

Εφιαλτικές στιγμές σε βίλα της Μυκόνου έζησε Καναδή τουρίστρια.

Θηριώδης Σενεγαλέζος που γνώρισε σε μπαρ της Μυκόνου, οδήγησε την τουρίστρια στη βίλα που νοίκιαζε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και όταν επιχείρησε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, ο «θερμόαιμος» Αφρικανός με το καναδέζικο διαβατήριο, την άρπαξε από τον λαιμό και τη χτυπούσε με μανία στον τοίχο τραυματίζοντας τη.

 

Μάλιστα, η κοπέλα κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία μέσα από τη βίλα όπου την είχε «φυλακίσει», με αποτέλεσμα να γίνει επιχείρηση και ο αλλοδαπός να συλληφθεί.

Το σκηνικό του τρόμου για την Καναδή τουρίστρια άρχισε να ξεδιπλώνεται το ξημέρωμα της 10ης Αυγούστου. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 32χρονη στην Αστυνομία, γνώρισε τον 35χρονο Σενεγαλέζο σε ένα κατάστημα του «νησιού των ανέμων».

 

Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, η κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση. Έτσι, σύμφωνα με την καταγγελία, και όπως έχει καταγραφεί στο δελτίο συμβάντων: « Ο 35χρονος, εκμεταλλευόμενος την ανικανότητα της να αντισταθεί από την κατανάλωση αλκοόλ, ενήργησε γενετήσια πράξη σε βάρος της.

Μετά το πέρας της περιγραφόμενης ενέργειας από την παθούσα, όταν αυτή του δήλωσε την απροθυμία για ερωτική επαφή, ο αλλοδαπός την έπιασε από τον λαιμό με δύναμη και την απώθησε προς τον τοίχο, χτυπώντας την παράλληλα στα χέρια και σε διάφορα μέρη του σώματος της, προκαλώντας της σωματική κάκωση».

Η κοπέλα, σε άθλια κατάσταση από τα χτυπήματα, κατάφερε μέσα από τη βίλα να καλέσει σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί ενέργησαν άμεσα και μετέβησαν εκεί όπου εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στον θηριώδη Σενεγαλέζο με το καναδέζικο διαβατήριο.

Η κοπέλα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια σε αστυνομικούς τι είχε υποστεί, ενώ δόθηκε παραγγελία και για ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς υπέστη από τον Αφρικανό ένοικο της βίλας.