Νέα Ιωνία Μαγνησίας: 58χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι κατά του γιού του!

211

Για δεύτερη φορά εντός του 2022 βρέθηκαν στα Δικαστήρια ένας 58χρονος άνδρας και ο 34χρονος γιός του, πρώην χρήστες ναρκωτικών και οι δύο. Ο πατέρας, που έχει αναπηρία στο δεξί πόδι και χρησιμοποιεί προσθετικό μέλος, έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον γιό του για να τον χτυπήσει, ο 34χρονος τον απέφυγε, τραυματίστηκε στο χέρι και πήγε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία που συνέλαβε και τους δύο.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 58χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, χρηματική ποινή 690 €, με αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ το Δικαστήριο διέταξε τη μετοίκηση του κατηγορούμενου από το σπίτι που μένει ο γιός του στη Ν. Ιωνία, ενώ ο γιός του απαλλάχτηκε των κατηγοριών.

Το επεισόδιο έγινε χθες το μεσημέρι στο μικρό σπίτι που μένει ο 34χρονος στη Ν. Ιωνία, όπου πήγε και ο πατέρας του, μη έχοντας που αλλού να μείνει.

Οι δύο άνδρες λογόφεραν, στις 12 το μεσημέρι, ο 58χρονος πήγε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε κατά του γιού του με σκοπό να τον πλήξει στο άνω μέρος του σώματος. Ο 34χρονος, που ήταν στο σπίτι με έναν φίλο του, στον απέφυγε προτάσσοντας τον αγκώνα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μπράτσο και να πάει στο Νοσοκομείο όπου του έγινε επίδεση του τραύματος.