Νέα μαρτυρία για το παιχνίδι θανάτου νεαρών στον Βόλο

227

Τρομακτικές διαστάσεις έχει λάβει στον Βόλο το «παιχνίδι θανάτου» που ωθεί παιδιά με κίνδυνο για τη ζωή τους και τη ζωή των οδηγών, να πέφτουν πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα για να καταγράψουν τη σκηνή και να την ανεβάσουν σε διαδικτυακή πλατφόρμα.

Θύμα αυτή τη φορά ήταν μία γυναίκα οδηγός όταν το Σάββατο το βράδυ, τρείς έφηβοι, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, επιχείρησαν να διασχίσουν τον  Περιφερειακό του Βόλου καταγράφοντας την πράξη τους με το κινητό τους τηλέφωνο.

Η γυναίκα μοιράστηκε την εμπειρία της στα social media, αποτυπώνοντας τον τρόμο που ένιωσε, αλλά και ότι τα τρία παιδιά έσπευσαν μετά την πράξη τους να εξαφανιστούν.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια: «Πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, χθες, στον περιφερειακό. Αρκετά μέτρα πριν από τα φανάρια για την Αλλη Μεριά. Στο ρεύμα προς Αγριά. Τρία παιδιά, δύο κοπέλες, ένα αγόρι. Το αγόρι στην άκρη του δρόμου, δεξιά, δεν κινούταν, οι κοπέλες διέσχιζαν τον δρόμο, τρέχοντας, από μακριά φαινόταν κινητικότητα πεζών, έτρεχαν από τη μια στην άλλη πλευρά του δρόμου. Τις είδα από μακριά, όταν πλησίασα, βρίσκονταν και οι δύο στη μία πλευρά, η μία ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς τον νεαρό, απέναντι και όταν πλησίασα πολύ, σταμάτησε το τρέξιμο στη μέση του δρόμου και συνέχισε να περπατά πολύ αργά.

Εκοψα, πολύ, ταχύτητα, ούτως ή άλλως δεν έτρεχα καν ιδιαίτερα. Γύρισε το πρόσωπο σε εμένα, κοίταζε δηλαδή το αυτοκίνητο που ερχόταν και επιβράδυνε τον βηματισμό. Ψηλή, λεπτή, σκούρα μακριά μαλλιά, φορούσε σορτς και κοντομάνικο μπλουζάκι. Χαρακτηριστικά προσώπου δεν θυμάμαι, δεν πρόσεξα καλά, μέσα στη νύχτα. Ξαφνιάστηκα με τη συμπεριφορά. Πήγαινε πολύ αργά, αλλά δεν σταμάτησε, δεν ξάπλωσε, δεν έμεινε ακίνητη, απλώς επιβράδυνε τον βηματισμό, στη μέση του δρόμου.

Πέρασε λίγο πριν φτάσω μπροστά της. Ούτως ή άλλως είχα κόψει εντελώς ταχύτητα, πήγαινα πολύ- πολύ αργά. Αρχισα να κορνάρω.

Ο φίλος τους νομίζω κάτι κρατούσε στραμμένο προς τον δρόμο, ίσως κατέγραφε σε κινητό. Ενοχλήθηκαν από το κορνάρισμα, κοίταξαν δεξιά αριστερά και χάθηκαν, τρέχοντας προς τη μεριά του Βόλου. Δεν θεώρησα σκόπιμο να σταματήσω. Δεν θεώρησα σκόπιμο να ασχοληθώ περισσότερο. Δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση, εκείνη την ώρα, σε αυτό το ρεύμα.

Αν πρόκειται για τη γνωστή πρόκληση στο tik tok είναι απλώς εντελώς παρανοϊκό όλο αυτό. Μέσα στη μαύρη νύχτα, τρία παιδιά, όχι κοντά σε φανάρια, να…περιφέρονται στον…Περιφερειακό, σε κακοφωτισμένη περιοχή, με αραιή, αλλά ταχύτατη κίνηση συνήθως; Παράνοια. Δεν ξέρω πόση …».

Πηγή: thessaliatv.gr