Νένα Μεντή: «Δεν έχω καλή σχέση με τις εκκλησίες και τους παπάδες, δεν πιστεύω στον Θεό»

301

«Ούτε παντρεύτηκα τον σύντροφό μου και παιδί έκτος γάμου έκανα, ούτε βάφτισα το παιδί. Έκανα ονοματοδοσία.» είπε η Νένα Μεντή.

Nένα Μεντή έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μίλησε για την απώλεια του πρώτου της συζύγου, το παιδί της, τη σχέση της με τον Σταμάτη Φασουλή, τις τρεις αποβολές που είχε, τις αμοιβές που πήρε από την τηλεόραση, το πάθος της για τη χαρτοπαιξία αλλά και τη σχέση της με τη θρησκεία.

«Με τον Φασουλή έχω ένα παρελθόν πολύ μακρύ μέσα στους αιώνες. Στο θέατρο τα πάμε καλύτερα σε σχέση με την ζωή. Στη ζωή περάσαμε από 40 κύματα…Με τον Σταμάτη υπέβοσκε κάτι ερωτικό και συγχρόνως μία διεκδίκηση από την μεριά του. Εγώ είχα μια ζωή πιο κανονική. Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου, όχι μονό ερωτικά. Στη δουλειά είχαμε ρωγμές με τον Σταμάτη Φασουλή και κάναμε 10 χρονιά να βρεθούμε», είπε η Νένα Μεντή.

«Από τα χρήματα που πήρα από την τηλεόραση, έφτιαξα τρία σπίτια. Το ένα το έδωσα στο παιδί μου, έχω φτιάξει και στην εξοχή ένα. Στις “Τρεις Χάριτες” έπαιξα μετά από 25 χρόνια στο θέατρο και ψωμολύσσαγα και με μικρό παιδί”. Δεν ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Στα 36- 37 είπα μήπως μετανιώσω που δεν θα έχω κάνει και έκανα. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα, είχα φάει κάτι σε μια ταβέρνα που το είχε γλείψει μία γάτα. Τρεις αποβολές και στο τέταρτο νίκησα το τοξόπλασμα», δήλώσε η Νένα Μεντή.

«Στα νιάτα μου έχασα και τον πρώτο μου άνδρα και τον πατέρα μου, πολύ νέο. Το πιο δύσκολο δειαχειρίσιμο πράγμα στη ζωή είναι η απώλεια. Τον άντρα μου τον έχασα από καρδιά όταν ήταν 34 ετών. Μπαμ και κάτω. Ένας υγιέστατος άνθρωπος, θεός», εξομολογήθηκε.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Φωτεινή Αθερίδου: Κίνδυνος να ακυρωθεί η βάπτιση του γιου της που έγινε σε πισίνα

«Όταν έκανα τις “Τρεις Χάριτες” μου έκαναν 5 προτάσεις να παρουσιάσω τοπ εκπομπές τότε», είπε για τις προτάσεις που είχε δεχτεί και δήλωσε στη συνέχεια: «Η χαρτοπαιξία είναι ο τίτλος μου, όχι για πάρα πολύ καιρό όμως. Έπαιζα στα χαρτιά μόνο πόκα και πρέφα, και σε καφενείο έπαιζα» τόνισε.

«Ούτε παντρεύτηκα τον σύντροφό μου και παιδί έκτος γάμου έκανα, ούτε βάφτισα το παιδί. Έκανα ονοματοδοσία. Δεν έχω καλή σχέση με τις εκκλησίες και τους παπάδες. Δεν πιστεύω στον Θεό, δυστυχώς, θα ήμουν πολύ τυχερή αν πίστευα, για αυτό φοβάμαι τον θάνατο» είπε.

«Με τον σύντροφό μου δεν μένουμε μαζί, γιατί δεν θέλουμε. Ο καθένας έχει τον χώρο του και τον χρόνο του. Ζήλεψα πάρα πολύ! Τι νομίζεις, ότι ήμουν καμία μουλάρα που δεν την ενδιαφέρουν τα ερωτικά πάθη; Με τον σύντροφό μου όταν ήμασταν νέοι είχαμε και παράλληλες σχέσεις, το γνωρίζαμε και οι δυο, αλλά πήγα να πεθάνω από την στεναχώρια» δήλωσε.