Νίκος Αναδιώτης για τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα – Χάρηκα που έγινε ονομαστική ψηφοφορία»

1531

Ο Νίκος Αναδιώτης έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νόμο για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.

«Δεν βλέπω τους ομοφυλόφιλους σαν διαφορετική οντότητα. Έχω συνυπάρξει, έχω συμβιώσει και συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους πάνω από δέκα χρόνια που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Χάρηκα που έγινε ονομαστική ψηφοφορία. Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε η επέκταση που έχει αυτό για τα παιδιά. Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα. Το παιδί το δέχεται ο γονέας όπως είναι μέχρι να κλείσουν τα μάτια του» σχολίασε ο Νίκος Αναδιώτης.