Στο συλλαλητήριο κατά των γάμων ομοφυλοφίλων ο Νίκος Αναδιώτης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»

965

Στο συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου κατά του γάμου ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας από αυτούς βρέθηκε την Κυριακή ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει εκφράσει την αντίρρησή του σχετικά με την τεκνοθεσία τονίζοντας πως το «το παιδί έχει δικαίωμα από τη φύση να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του, έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση».

Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο και της υιοθεσίας από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα ύστερα από την παρότρυνση της «Εστίας Πατερικών Μελετών». Για την απόφασή του αυτή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.

«Εγώ διαφωνώ και με τον γάμο και με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και θα μπορούσα να σου πω ότι διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε. Ο γάμος μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι είναι ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Δε με ενδιαφέρει τι γίνεται σε άλλες χώρες, με νοιάζει για τη δικιά μας την πατρίδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα αλλάξει σε σχέση με τα δικαιώματα αν ένα ομόφυλο ζευγάρι κάνει πολιτικό γάμο; Αποδεκτοί είναι από όλους, δουλεύουν, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα», δήλωσε αρχικά.

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά εδώ θεωρώ ότι πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά. Δε θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμα στη ζωή. Η ζήτηση για υιοθεσία παιδιών από ετερόφυλα ζευγάρια είναι μεγαλύτερη, οπότε θεωρώ ότι αρχικά θα έπρεπε να επικεντρωθούμε εκεί. Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Σύμφωνα με το Ευαγγέλιο ακόμα και ένα ετερόφυλο ζευγάρι, πριν από τον γάμο δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη, άρα ακόμα και αυτό θεωρείται αμαρτία», συμπλήρωσε στην συνέχεια.

Πηγή: NewsBreak.GR