Ο Άδωνις νομίζει ότι «νίκησε την αριστερά», ενώ στην πραγματικότητα προσχώρησε σ’ αυτήν

189

Εντυπωσιακό είναι να βλέπει κανείς, πώς ο ιδρυματισμός και ο εγωκεντρισμός ορισμένων πολιτικών, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, τους απομακρύνει από την πραγματικότητα και τους οδηγεί σε εντελώς εσφαλμένα συμπεράσματα. Ένα από αυτά, είναι ότι η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να έχει την παραμικρή σχέση με τη δεξιά.

Κελεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης… αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης για το περιστατικό με τη βάπτισή του…

«Η στάση του υπέρ της Εκκλησίας και της θρησκείας είναι πολύ καλή για την Ελλάδα. Γενικά η στάση του υπέρ του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ, της Ουκρανίας, αλλά και υπέρ του χριστιανισμού, θέσεις παραδοσιακά αντίθετες από τον χώρο που εκπροσωπεί, είναι πολύ θετική», ανέφερε.

«Είναι μεγάλη πρόοδος αυτή και ιδεολογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε. «Βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να ενστερνίζεται όλες τις ιδέες, για τις οποίες κάποτε οι αριστεροί με κυνηγούσαν, είναι μια προσωπική νίκη και ευχαριστώ τον Κασσελάκη για αυτό».

Το ακούσαμε κι αυτό: η Νέα Δημοκρατία επέτυχε «ιδεολογική νίκη» έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Επικαλείται μάλιστα ζητήματα πίστεως, την ώρα που ο ίδιος υπερψήφισε το νόμο για τους γάμους ομοφυλοφίλων, ο ίδιος πρωταγωνίστησε στην υπερψήφιση της τροπολογίας Καιρίδη που νομιμοποιεί λαθρομετανάστες, ενώ το κόμμα του προάγει καλύτερα και από τον ΣΥΡΙΖΑ τη woke ατζέντα, τον φεμινισμό και τον λοατκισμό. Ή μήπως είναι ιδεολογική νίκη η υπαναχώρηση στο Σκοπιανό, η πολιτική του κατευνασμού έναντι της Τουρκίας, η πράσινη μετάβαση και η απαξίωση του ορυκτού μας πλούτου και ο εξοστρακισμός βουλευτών, επειδή προσβάλλουν την τιμή του ΚΚΕ;

Το ανέκδοτο της ημέρας: Η Νέα Δημοκρατία, της οποίας η κυβέρνηση, αλλά και μεγάλο μέρος του ευρωψηφοδελτίου απαρτίζεται από πρώην πασόκους και αριστερούς, είναι δεξιό κόμμα. Γελάστε ελεύθερα! Περαστικά, Άδωνι!