Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

315

O Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Έναν χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2021, γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο μικρός Αχιλλέας, και τώρα έφτασε η στιγμή να υποδεχτούν ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά τους.

Η μικρουλίτσα, όπως την χαρακτηρίζει ο μπαμπάς της, ήρθε στη ζωή πριν μερικές ώρες και ο συγκινημένος chef έσπευσε να μοιραστεί τις πρώτες του σκέψεις μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αφού μοιράστηκε τη χαρά του, φρόντισε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που απεικονίζει το μικροσκοπικό χεράκι της μπέμπας.