Ο Αναστάσιος Ράμμος νόμιζε ότι πρωθυπουργός παραμένει ο Τσίπρας και ο Κανάκης τον τρολάρει

429

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να αναφερθεί στον Αναστάσιο Ράμμο με αφορμή την επίσκεψη του στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα του νέου Total Blackout.

«Στο νούμερο 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης για να προβληθεί η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον νεαρό τραγουδιστή και νέο παρουσιαστή: «ποια είναι η ιδανική τετράδα από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout. Μπορείς να πεις όποιους θέλεις. Ακόμα και τον πρωθυπουργό».

Και ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε. «Ξέρω εγώ… Τσίπρας, Βαρουφάκης… Μου ήρθε τώρα εμένα επειδή είπε πρωθυπουργός τώρα».Όταν, η παρουσιάστρια τόνισε πως πλέον δεν είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος απόρησε…

«Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα» σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης. «Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.