Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1

258

Στην τηλεοπτική συχνότητα του Ant1 επιστρέφει ο Αντώνης Κανάκης, όπως ανακοίνωσε ο σταθμός, μετά την έντον φημολογία των τελευταίων ημερών ότι ο παρουσιαστής βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με το κανάλι.

Μαζί με τον παρουσιαστή επιστρέφουν και οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», σημειώνεται στην ανακοίνωση, στην οποία ο Αντώνης Κανάκης χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του καναλιού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του.

Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες. Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του».