Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να «πάρει πάνω της» το θέμα του Γιάννη Στάνκογλου

3027

Για την τροπή και τη δημοσιότητα που πήρε ρεπορτάζ της εκπομπής της, «Happy Day» που αφορούσε στην προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου μίλησε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης (06/12) επιρρίπτοντας ευθύνες και στις αντίπαλες εκπομπές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την είδηση.

«Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα. Έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα» σημείωσε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, o Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο θέμα και στα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή παροτρύνοντας την να το «πάρει πάνω της», να ζητήσει «συγγνώμη» και να πάει παρακάτω.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επειδή όλο αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την εκπομπή της Σταματίνας, να είμαστε ειλικρινείς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτή τη στιγμή είναι από τα πρώτα ονόματα στις γυναικείες παρουσιάστριες και δικαίως, την αγαπάει ο κόσμος, είναι καλή, έχει εξελιχθεί, μορφωμένη, διαβάζει, όμορφη πολύ… Δεν είναι κακό για μια φορά να πούμε ότι κι εμείς κάναμε ένα λάθος. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι που τα κάνουμε και τα λέμε χαζοί είμαστε; Κάνουμε λάθη, τα λέμε. Η Σταματίνα λέει ότι εμείς το είπαμε μεν, αλλά και ο Γιώργος είπε ότι το ήξερε και η Φαίη είπε ότι το ήξερε. Το θέμα είναι ποιος το λέει πρώτος, γιατί άμα το πεις πρώτος εσύ κάνεις την πατάτα. Βγες και πες κάναμε λάθος. Στην εκπομπή της Σταματίνας “φωτογράφησαν” ποια παρουσιάστρια είναι. Δεν το έχει ανάγκη η Σταματίνα, είναι στα πολύ πάνω της. Με αγάπη το λέω. Πάρε το επάνω σου. Σε όλους έχει συμβεί, τώρα συνέβη στην Σταματίνα, αυτοί έκαναν το λάθος, ξεκάθαρα. Φταίει αυτός που τον φωτογράφησε πρώτος. Όλοι κάνουμε κάποια λάθη, τώρα το έκανε αυτή η εκπομπή και μην προσπαθεί να μειώσει τη δική της ευθύνη. Ζήτα συγγνώμη, όπως το είπες, και άσε τα υπόλοιπα για να ξαναβγάλουμε πάλι το μάτι της άλλης εκπομπής», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.