Ο Γιώργος Σουξές έβαλε τα κλάματα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη

5385

Συγκινήθηκε ο Γιώργος Σουξές με το αφιερωματικό βίντεο που του είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της εκπομπής «Ελένη». Με δάκρυα στα μάτια, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη γιατί δάκρυσε.

Ο Γιώργος Σουξές είναι εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του Mega «Το Ναυάγιο» και το μεσημέρι της Παρασκευής (13.10.2023) βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

 

«Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις… είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες, αληθινές αντιδράσεις», του είπε η Ελένη Μενεγάκη αμέσως μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο που τον έκανε να κλάψει.

«Θα σου πω κάτι… είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο αλλά δεν το φόρεσα, γιατί ήταν σαν να υποδύομαι έναν ρόλο. Ήρθα με τα καθημερινά μου», της απάντησε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Σουξές.

 

«Έκανες πολύ καλά, γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά και, όταν δεν με ξέρει, θέλω να παίρνουμε τον χρόνο μας και να μην σκέφτεται ούτε τι να φορέσω, πού να κοιτάξω, τι πρέπει να πω, τίποτα. Έτσι, θα γνωριστούμε», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

 

«Η τηλεόραση βάζει κάποιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μας μέσα από τους ρόλους τους, που τους αισθανόμαστε πολύ δικούς μας αλλά αν κλείσεις την τηλεόραση δεν μπορείς να ξέρεις. Σε αισθάνθηκα από την ώρα που μπήκες σαν να έχεις μία αγωνία», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Μενεγάκη.