Ο Καλίδης ξεκαθαρίζει αν η Μαριαλένα έστειλε ή όχι μήνυμα χωρισμού στον Λιβάνη

397

Τελικά τι ισχύει;

 

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν σήμερα στο “Πρω1νό” τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος τους μίλησε για τα όσα βίωσε στο Survivor.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν ισχύει ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη του είπε να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη μήνυμα… χωρισμού! Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει ποιο ήταν το μήνυμα της παίκτριας στον σύντροφό της, τόνισε πως πιστεύει πως οι δύο τους είναι μαζί ακόμη κι ότι ο τραγουδιστής θα την περιμένει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σχολίασε και τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη: «Πριν τρεις τρεισήμισι εβδομάδες που έφυγα από το παιχνίδι ήταν διαφορετικές οι ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι. Ζούσαν διαφορετικό και ήταν άλλες οι συνθήκες. Όταν αποχώρησα εγώ επικρατούσε αυτό που είπε η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της αρέσει αυτό. Αυτή την εικόνα έβλεπα εγώ και αυτό μετέφερα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Τώρα βλέπω ό,τι βλέπετε εσείς… εσείς θα μου πείτε τα νέα.

Εγώ αυτό που έβλεπα ήταν ότι δεν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Ότι τα παιδιά έχουν μια σχέση δυο χρονών, είναι φυσικό επακόλουθο να κάτσουν να μιλήσουν. Ίσως να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, δεν είδα κάποια αναζωπύρωση μιας σχέσης. Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπουμε είναι η αλήθεια…

Αυτό το μήνυμα δεν ξέρω πως έχει βγει και πώς έχει πάρει έκταση. Δεν είχα κάποιο μήνυμα. Νομίζω πως ο Λιβάνης είναι ακόμη με την Μαριαλένα. Δεν έχουμε κάνει τέτοιες κουβέντες. Ο Λιβάνης θα την περιμένει την Μαριαλένα».