Ο Πορτοσάλτε μηνύει τον Πάνο Βλάχο για το τραγούδι – «Προτρέπει να με δολοφονήσουν»

95

Για προτροπή σε δολοφονία κατηγορεί ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Βλάχο, με αφορμή το χιουμοριστικό τραγούδι που είχε στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ηθοποιού ενώ επιτέθηκε και σε όσους παρακολουθούσαν το live στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι «ψυχαγωγούνται από τη δολοφονία».Παρά το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης διευκρίνισε ότι πρόκειται για χιούμορ και ότι «οι στίχοι» και η τέχνη του «δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία», ο Πορτοσάλτε επιμένει:  «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη».

Μάλιστα με παραληρηματικό ύφος, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ συνέχισε: «Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί Γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας που λέει η Αριστερά. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι ο μόνος του κριτής είναι ο Θεός.Δείτε επίσης:

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου για τον στίχο που εξόργισε Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε

Πηγή: NewsBreak.GR