Ο Ζελένσκι μίλησε ξανά για «συμφωνίες» με τον Μητσοτάκη!

1811

Αίσθηση και πλήθος ερωτημάτων προκαλεί η νέα ανάρτηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι που επιμένει να μιλάει για «συμφωνίες» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τις διαψεύσεις και την αμηχανία του Μαξίμου.

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Ουκρανό πρόεδρο στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της Πρωτοβουλίας των Τριών Θαλασσών, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να τον διαβεβαιώνει ότι η χώρα μας δεν θα σταματήσει να στηρίζει την Ουκρανία.

Μετά το τετ α τετ τους, ο Ζελένσκι «ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για συμφωνίες που επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Οδησσό:

«Στο Βίλνιους, συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό @KMitsotakis να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Ελλάδα και τον λαό της για τη σταθερή υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

Συζητήσαμε την εφαρμογή των συμφωνιών μας που επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψή του στην Οδησσό.

Είμαι ευγνώμων στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη για την προθυμία του να συμμετάσχει στην επερχόμενη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη στην Ελβετία και να εργαστεί μαζί για να προσελκύσει περισσότερους συμμετέχοντες από τις χώρες του Παγκόσμιου Νότου» έγραψε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (Χ).

Η Ελλάδα πάντως πληροφορήθηκε ουκ ολίγες φορές από τρίτους ότι ο Μητσοτάκης στέλνει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία… Ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να εννοεί ο Ζελένσκι στη νέα του ανάρτηση…