Οδυσσέας Σταμούλης: Τι έδειξε η αυτοψία στο σημείο όπου πνίγηκε ο 11χρονος γιος του;

67

Ο Οδυσσέας Σταμούλης έχασε τον 11χρονο γιο του από πνιγμό το μεσημέρι της 10ης Αυγούστου, όπου το ανήλικο αγόρι βρισκόταν σε παραλία στους Φούρνους της Ικαρίας.
Δείτε επίσης

Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου: «Ήμουν κομμάτι της ζωής της, κάποτε θα συναντηθούμε ξανά»

Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος της άτυχης μητέρας, παρουσίασε στην εκπομπή Super Κατερίνα τα αποτελέσματα της αυτοψίας που έγινε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, η προανάκριση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο της πραγματογνωμοσύνης από τον πραγματογνώμονα της οικογένειας. Όπως σημειώνει ο κύριος Μαρακάκης, υπάρχουν κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα, όπως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες, καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητά τους.

Ο Γιάννης Μαρακάκης τόνισε πως αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα είναι το γεγονός ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη. Επιπλέον, το βάρος που τη συγκρατούσε δεν ήταν το κατάλληλο δυνατό, αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε.

«Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα. Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο. Σεβαστείτε το πένθος μου», είχε γράψει πριν από έναν μήνα ο Οδυσσέας Σταμούλης σε κείμενό του στο Facebook.