Οι δολοφόνοι της τουρκικής ΜΙΤ στοχοποιούν δημοσιογράφο στην καρδιά της Σουηδίας!

245

Τον φωτογράφισαν έξω από το σπίτι του στην Στοκχόλμη και έδωσαν τις φωτογραφίες του σε φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα!

Η Τουρκία και ο Ερντογκάν συνεχίζουν να γελοιοποιούν την Ευρώπη και την δημοκρατία με κάθε δυνατό τρόπο. Την ώρα που η Σουηδία εκλιπαρεί την άδεια της Τουρκίας για να εισέλθει στο ΝΑΤΟ, Τούρκοι πράκτορες επιχειρούν ανενόχλητοι στην καρδιά της χώρας, στοχοποιώντας δημοσιογράφους και ακτιβιστές!

Nordic Monitor / Στοκχόλμη

Το αυταρχικό καθεστώς του ισλαμιστή προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολούθησε δημοσιογράφο που ζει στη Σουηδία, δημοσίευσε κρυφές φωτογραφίες του και αποκάλυψε τη διεύθυνση του σπιτιού του ως μέρος μιας συνεχιζόμενης εκστρατείας παρενόχλησης και εκφοβισμού.

Δημοσίευμα – μήνυμα στον δημοσιογράφο από την Τουρκία, ότι μπορούν να τον εξοντώσουν ακόμα και στην καρδιά της Στοκχόλμης

Οι φωτογραφίες παρακολούθησης και οι προσωπικές πληροφορίες για τον Τούρκο δημοσιογράφο Abdullah Bozkurt, ο οποίος ζει στη Στοκχόλμη, διέρρευσαν στην εφημερίδα Sabah, ένα κυβερνητικό φερέφωνο που ανήκει και λειτουργεί από την οικογένεια του Προέδρου Ερντογάν.

Το δημοσίευμα, γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες, περιέγραφε την καθημερινότητα του δημοσιογράφου, ο οποίος προφανώς παρακολουθήθηκε από πράκτορες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT και φωτογραφήθηκε ενώ περίμενε ένα λεωφορείο. Στη συνέχεια τον ακολούθησαν στο σπίτι του!

Η εφημερίδα δημοσίευσε μια φωτογραφία της πολυκατοικίας του Bozkurt και περιέγραψε το μονοπάτι που ακολουθεί για να φτάσει στο σπίτι του αφού κατέβηκε από το λεωφορείο.

Ο Bozkurt, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τρεις άγνωστους άνδρες τον Σεπτέμβριο του 2020 μπροστά από το προηγούμενο σπίτι του σε ένα προάστιο της Στοκχόλμης, είχε μετακομίσει σε ασφαλή τοποθεσία. Η διεύθυνση και τα προσωπικά του στοιχεία κρατήθηκαν μυστικά σύμφωνα με τους νόμους της Σουηδίας που προστατεύουν τα ευάλωτα άτομα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, υπέστη τραύματα και μώλωπες στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια του και νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Και όμως, λίγες ημέρες πριν, η Τουρκία προσκλήθηκε στην Πράγα και ο δικτάτορας – παράφρονας Ερντογάν κλήθηκε να μιλήσει επίσημα στο forum για την ασφάλεια! Η απόλυτη υποκρισία από μία διεφθαρμένη Ευρώπη, που παριστάνει την ευαίσθητη στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: newsbreak.gr