Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν – Όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

1431

Καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Τα καρφιά του Αντώνη Κανάκη για την κυβέρνηση.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και που οδήγησαν και στην πρόωρη διακοπή της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε απόψε το απόγευμα με τρεις αυτήν την φορά.

Ο Αντώνης Κανάκης παρουσίασε τους συνεργάτες του και στάθηκε ιδιαίτερα στα αριστερά του, εκεί που καθόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και πλέον βλέπουμε τον Χρήστο Κιούση. «Πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση, το οποίο ευτυχώς είναι το ίδιο χάλια οπότε δεν θα υπάρχει ουσιαστική αλλαγή».

Στη συνέχεια έριξε τα «καρφιά» του στην κυβέρνηση: «Μόνο την αγάπη σας θέλουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε. Δεν θα υπάρξει καμια ουσιαστική αλλαγή… Καλή χρονιά σε όλους.  Χειροκρότημα στην αγαπημένη μας κυβέρνηση γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδεύουν…συγγνώμη να επιστρέψει κι η τελευταία σατιρική εκπομπή. Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε».

Ο Αντώνης Κανάκης επέλεξε να μην γίνει καμία αναφορά στο όνομα Στάθης Παναγιωτόπουλος.