Ορεστιάδα: 19χρονος με νοητική υστέρηση κατήγγειλε 45χρονο στρατιωτικό για βιασμό

22216

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός 19χρονου με νοητική υστέρηση, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από στρατιωτικό στην Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thrakinea, ο 19χρονος την προηγούμενη εβδομάδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από στρατιωτικό και ζήτησε τη συνδρομή της ασφάλειας Ορεστιάδας.

Αρχικά ο 19χρονος εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στο οικογενειακό του περιβάλλον και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία προκειμένου να προχωρήσει σε καταγγελία.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, υποστήριξε ότι μπήκε στο αυτοκίνητο του στρατιωτικού, ο οποίος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και σε βιασμό.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ορεστιάδας προσήγαγαν έναν 45χρονο στρατιωτικό, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος κατέθεσε πως πριν από τρία χρόνια το ίδιο άτομο τον είχε βάλει στο αυτοκίνητό του, τον είχε οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία όπου τον κακοποίησε και πάλι σεξουαλικά.

Ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ λέγεται πως ο επιλοχίας παραδέχθηκε ότι υπήρχε στενή επαφή, αλλά υποστήριξε ότι υπήρχε συναίνεση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κατά της γενετήσιας ελευθερίας, η οποία θα φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.