Πάνος Μουζουράκης: «Έχω γίνει συντηρητικός!»

619

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» και μίλησε στην Άννα Δρούζα για τις σχέσεις, αλλά και για το πώς η woke κουλτούρα και οι αλλαγές στο σύστημα τον έχουν κάνει να είναι περισσότερο καχύποπτος.

«Το να πέσω κάτω στα πατώματα για μια αγάπη δεν είναι ταπείνωση, είναι υποταγή. Το πιο δύσκολο για έναν “τέλειο” άνθρωπο είναι να νιώσει συμπόνια» είπε ο τραγουδιστής.

Όταν το σύστημα στηρίζει κάτι, εγώ αρχίζω και υποψιάζομαι ότι για να γίνεται αυτό το πράγμα κάποιον συμφέρει και δεν είναι για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί είμαι αντισυστημικός».

«Όταν τα παντελόνια ήταν σκισμένα επειδή υπήρχε μία εργατική τάξη που δεν μπορούσε να αγοράσει δεύτερο παντελόνι και αυτό το σκισμένο παντελόνι αντιπροσώπευε κάτι, όταν η επανάσταση γίνεται μόδα, έσκισε τα παντελόνια και στα πουλούσε ακόμη πιο ακριβά. Και ξαφνικά όλοι γίνονται woke… νομίζεις ότι… γιατί η μόδα ξεπερνιέται αλλά η επανάσταση πιο δύσκολα καταπνίγεται» ανέφερε μέσα σε όλα.
Όσο για τη σχέση του με το χρήμα, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου. Για αρκετά χρόνια μετρούσα τα κέρματα για να δω αν μου φτάνουν να αγοράσω τα βασικά».