Πάνος Νάτσης: Ανείπωτος πόνος για το θάνατο του ηθοποιού -Η μαρτυρία για το πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο

281

Οδύνη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, έχει σκορπίσει ο τραγικός θάνατος του Πάνου Νάτση, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μεταξουργείο.

Ο νεαρός ηθοποιός -μόλις 31 ετών- έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 29/1 όταν κινούμενος με τη μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Τραγική ειρωνεία; Ο Πάνος Νάτσης επέστρεφε από πάρτι γενεθλίων της φίλης και συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την ευτυχία να μετατρέπεται μέσα σε μία στιγμή σε απέραντη θλίψη.

Τι συνέβη στο μοιραίο τροχαίο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού, ενώ ο ίδιος φορούσε κράνος, περίπου στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν λειτουργεί φωτεινός σηματοδότης, υπάρχει όμως πινακίδα «STOP», ωστόσο κανένα από τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουσή τους.

Ο οδηγός του φορτηγού, που μετέφερε μπάζα, σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό.

Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος ευθύνεται για την σφοδρή σύγκρουση, αν και ο ηθοποιός μπροστά του είχε «STOP».

Αναμένονται οι τοξικολογικές του Πάνου Νάτση

Ο οδηγός του βαρύ οχήματος συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι εξετάσεις αίματος και ούρων που του έγιναν είναι «καθαρές». Αναμένονται πλέον οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του Πάνου Νάτση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Η Τροχαία συνεχίζει να ερευνά τα αίτια του τραγικού τροχαίου, ενώ αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας ώστε να εξακριβώσουν τι συνέβη.

Η μαρτυρία που ρίχνει φως στο τροχαίο

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρία, ο Πάνος Νάτσης φέρεται να πάτησε φρένο πριν τη διασταύρωση, ωστόσο η μηχανή γλίστρησε με συνέπεια να τον παρασύρει το φορτηγό.