Παππάς: «Πρωταθλητής» στην αντιπάθεια των πολιτών σύμφωνα με δημοσκόπηση

395

Τη χαριστική βολή φαίνεται πως έδωσε στον Νίκο Παππά το υπόμνημα – βόμβα Καλογρίτσα για τα έργα και τις ημέρες του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και οι αποκαλύψεις του «κόκκινου εργολάβου» για την εμπλοκή Παππά στην υπόθεση για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Το White House, τα μαγαζιά και η γενικότερη ζοφερή παρασκηνιακή δράση του Νίκου Παππά, προκάλεσαν σοβαρές εσωτερικές ταραχές στην Κουμουνδούρου, τη στιγμή μάλιστα που το άλλοτε alter ego του Αλέξη Τσίπρα, έχει υποστεί δημοσκοπική κατρακύλα, όπως φανερώνει νέα μέτρηση της Prorata.

O Νίκος Παππάς αποτελεί τον πιο αντιπαθή πολιτικό ανάμεσα στα πρόσωπα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα την περιθωριοποίησή του από τα ψηλά της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο Νίκος Παππάς σημειώνει ρεκόρ αρνητικών απόψεων, με τους πολίτες να τοποθετούνται κατά 72% αρνητικά για την παρουσία του, ενώ οι θετικές απόψεις που καταγράφει η δράση του Νίκου Παππά είναι μόλις 23%.

Μετά το πρωταθλητή αρνητικών απόψεων Νίκο Παππά, ακολουθεί η Όλγα Γεροβασίλη προκαλώντας αντιπάθεια στο 68% των ερωτηθέντων, και στην τρίτη θέση είναι ο Νίκος Φίλης με 64%.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αμέσως επόμενη θέση των αντιπαθέστερων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Χρήστος Σπίρτζης καταγράφοντας 62% αρνητικών σχολίων, και ακολουθεί η Σία Ανανωστοπούλου με 61% ποσοστό αντιπάθειας.

Στον αντίποδα, στην πεντάδα των συμπαθέστερων ΣΥΡΙΖΑίων βρίσκεται η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Ανδρέας Ξανθός, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η δημοφιλία του οποίου ανέβηκε μετά την κόντρα με τον Αλέξη Τσίπρα.