Πατέρας Καρολάιν: Το τέρας που την σκότωσε δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου

537

Δύο χρόνια μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν που ξεψύχησε από τα χέρια του συζύγου της, μίλησε πιο οργισμένος από ποτέ στο LiveNews.

«Το τέρας που σκότωσε την μητέρα της δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου» είπε με νόημα στο LiveNews, μιλώντας για την μικρή Λυδία… Το μωράκι της οικογένειας που έζησε τον εφιάλτη και βρέθηκε δίπλα στη νεκρή μητέρα του και που τώρα πια, θα ζει μακριά από την Ελλάδα, στις Φιλιππίνες.

 

Κατά τον ίδιο, η μικρούλα δεν πρέπει ακόμα να μάθει τη σκληρή αλήθεια από την οποία θα την «προστατεύσουμε για όσο καιρό μπορούμε»!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

 

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει…

Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».

Ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα 20 χρόνια της, είπε ακόμα για τον φυλακισμένο πιλότο, ότι λυπάται γιατί δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα «που θα τον έστελνε στην κόλαση»!

Όσο για τους γονείς του πιλότου, οι οποίοι αντέδρασαν όταν άκουσαν ότι το κοριτσάκι θα μετακομίσει στις Φιλιππίνες, είπε ότι το έκαναν «για εγωιστικούς λόγους» καθώς θέλουν «κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Καρολάιν είπε στο LiveNews:

«Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Σύμφωνα με το LiveNews, οι γονείς της άτυχης Καρολάιν, έχουν ζητήσει να γίνει εκταφή του παιδιού τους για να ταφεί στις Φιλιππίνες.
Θέλουν να αφήσουν πίσω τους όλο αυτό το δράμα που συγκλόνισε την οικογένεια αλλά και ολόκληρη τη χώρα.