Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη: «Έχω εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη – Μπορεί να τον κερδίσει ο γιος μου»

10416

Για την εκλογή του γιου στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας ότι ήταν παιδικό του όνειρο η πολιτική, ενώ εξέφρασε θετική αποψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος Κασσελάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο τονίζοντας ότι είναι απόλυτα σίγουρος για τον γιο του επισημαίνοντας ότι προέρχεται από μια δημοκρατική οικογένεια.

 

«Ήταν και το όνειρό του από μικρός. Εγώ είμαι σε ένα άλλο κλάδο και όταν μου ανέφερε ρο σκοπό του για την πολιτική, ήταν το όνειρό του. Ήξερα ότι στην Αμερική είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο με μεγάλους επενδυτές. Το αξίζει αυτό ο Στέφανος».

Αναφέρθηκε και στα πολιτικά πιστεύω της οικογένειας χρόνια… «Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς. Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Ολοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο».

 

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν δίστασε να πει…. «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για  τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης, Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει».